Je maakt telefonisch of per mail een afspraak. Na de 1e kennismaking gaan we direct aan de slag. We brengen in kaart waar je nu staat en waar je naartoe wilt.

Het verleden is wat het is. Eventuele ballast hieruit verlichten we zonder dat je erover hoeft te vertellen. Alles wat je nodig hebt om je prettiger, gelukkiger, zelfverzekerder en evenwichtiger te voelen, is in jezelf te vinden. We halen het samen naar boven en maken het beschikbaar.

Naast sessies in een comfortabele stoel is er ook de mogelijkheid tot creatieve therapie achter een schildersezel of buitencoaching in de polder.

Hartenvrouw is gebonden aan de ethische code voor beroepscoaches en heeft beroepsgeheim. Je kunt in alle vrijheid spreken.

De sessies zijn volledig toegespitst op jou als individu. Het gewenste resultaat is de leidraad en de weg ernaar toe is flexibel. Met 2 of 3 sessies komen we meestal een heel eind. Voor het aanpakken van een enkelvoudige fobie, als bijvoorbeeld hoogtevrees,  is één sessie vaak al voldoende.  Na de 1e sessie wordt aangegeven hoe lang het traject waarschijnlijk duurt. Hierbij ben je natuurlijk altijd vrij om zelf te beslissen of je nog een keer komt. Tussen de sessies door is het mogelijk om kosteloos per mail of Whatsapp contact te hebben als onderdeel van de begeleiding.

 

Wat verwacht Hartenvrouw van jou?

Dat je echt gemotiveerd bent om aan de slag te gaan met je persoonlijke ontwikkeling;

Dat je je realiseert dat de coach je op weg helpt en dat je zelf verantwoordelijk bent voor de keuzes die je maakt;

Dat je bereid bent eventuele thuisopdrachten uit te voeren;

Dat je toe bent aan verandering.

Coaching? Het leven wordt er echt prettiger van!

 

Gun jezelf groei en ontwikkeling. Vergroot je mentale weerbaarheid.

Verras jezelf, met meer energie, rust en balans.

Krijg meer vertrouwen in jezelf en jouw mogelijkheden.