DE COACH

Hartenvrouw is de coachingspraktijk van Rosanne Schliessler waar zij als NLP Master Coach en Familieopsteller werkzaam is.

Als coach heeft zij de hoogste graad in NLP behaald tijdens een meerjarige internationaal gecertificeerde opleiding en dit aangevuld met de opleiding in systemisch werk tot familieopsteller. De combinatie van NLP en systemisch werk is ongekend krachtig. Daarnaast heeft zij zich bekwaamd in hypnose en tijdlijntherapie.

Dit alles gecombineerd met een dot levenservaring, optimisme, betrokkenheid, humor, creativiteit en liefde maakt haar tot een hartelijke coach. Eentje waar je je welkom voelt en waar je in een ontspannen sfeer ballast achter je mag laten en het beste uit jezelf leert halen om jouw doelen te verwezenlijken.

Na verschillende functies te hebben vervuld binnen diverse branches heeft Rosanne haar plek helemaal gevonden in het coachen. Ze heeft geleerd wat haar mogelijkheden, talenten en kracht zijn en gunt het iedereen dat ook te ontdekken. Zij gaat ervan uit dat, door goed te coachen, cliënten haar al snel niet meer nodig hebben en weer zelf aan het roer kunnen staan.

Zij heeft zich gespecialiseerd in levenslust!

Haar kennis en vaardigheden houdt zij bij door middel van opleidingsdagen van de NVNLP, nascholingsdagen bij verschillende instituten, intervisiebijeenkomsten en het coachen van verschillende opleidingen bij UNLP.

Rosanne is getrouwd en moeder van 3 volwassen kinderen. Ze staat regelmatig op het podium om te zingen, maakt schilderijen in opdracht en geniet met volle teugen van het coachen en het leven!

 

Missie:

“De wereld een beetje mooier achter te laten dan ik haar aantrof door met alles wat ik heb aan talenten, kracht, passie, liefde, humor en volharding, zowel privé als zakelijk, het beste uit mezelf en anderen te halen”.