Veel vrouwen hebben hun leven lang voor anderen gezorgd. Ze hebben het welzijn van anderen voorop gesteld en zijn amper aan zichzelf toegekomen.

Dan komen er vragen naar boven als:

Tja, en nu? Was dit waar ik vroeger van droomde? Tel ik nog wel mee? Wie heeft mij nodig nu de kinderen groot zijn?
Wie ben ik eigenlijk?

En dan is er vaak nog zo’n stem in je hoofd die dingen zegt als:

“Doe nou maar gewoon”, “dat kun jij helemaal niet”, “je bent er al te lang uit”, “er zit niemand op jou te wachten” of “daar ben je te dom voor”.

Voor vrouwen die veel buitenshuis gewerkt hebben, geldt vaak dat ze wat minder acht hebben kunnen slaan op hun omgeving, het thuisfront en wat er nog meer te beleven valt in het leven. En ook dan kunnen soortgelijke vragen naar boven komen.

Bij Hartenvrouw leer je in beide gevallen andere vragen te stellen zoals bijvoorbeeld:

Hoe ga ik van de tweede helft van mijn leven de leukste helft maken? Waar word ik echt gelukkig van? Welke mogelijkheden zijn er allemaal? Wat wil ik betekenen en voor wie?

 

Van die negatieve stem in je hoofd maken we een bondgenoot...

 

Van die negatieve stem in je hoofd maken we een bondgenoot  die je oppept en ondersteunt, waar je afspraken mee kunt maken en die je uit kunt zetten.

De belastende rugzak die je met je meesjouwt gaan we legen en al snel voel je je energieker, heb je meer vertrouwen en realiseer je je dat verleden en toekomst twee heel verschillende dingen kunnen zijn. Je kikkert op van coaching en krijgt zin om nieuwe wegen in te slaan. Met je doelen voor ogen, voldoende handvatten en hernieuwde kracht stap je na een paar sessies de rest van je leven in.